Zdjęcia: Rafał Sułek

Spełniając marzenia...- spotkanie z Feel

29 czerwca 2013r. Fundacja Dlaczego Pomagam
oraz strażacy KM Państwowej Straży Pożarnej
w Elblągu zorganizowali wspólnie wyjazd 6 letniej Angeliki z elbląskiego Hospicjum oraz 14 letniej Aurelii z elbląskiego Domu Dziecka na spotkanie z zespołem Feel.
Poznanie członków zespołu Feel było marzeniem małej Angeliki, które zdradziła elbląskim strażakom podczas ich Bożonarodzeniowej wizyty w Hospicjum. Strażacy przekazali je Fundacji Dlaczego Pomagam … i tak się zaczęło spełnianie marzenia…

Angelikę, Aurelię i resztę naszej wycieczki,
na spotkanie z członkami zespołu Feel do Nowego Miasta Lubawskiego zawiozła dłuuuuuuuga limuzyna pod eskortą sześciu motocyklistów.
Spotkanie z Piotrem Kupichą, Łukaszem Kożuchem, Michałem Nowakiem i Michałem Opalińskim z zespołu Feel wywarło na wszystkich, jednak na zaskoczonej Angelice szczególnie, ogromne wrażenie. Nasze spotkanie trwało 30 minut, w trakcie którego były ciekawe rozmowy, opowiadanie anegdot, autografy, wspólne zdjęcia, a wszystko zwieńczone koncertem zespołu Feel.

Dziękujemy Piotrowi, Łukaszowi, Michałowi i Michałowi z Feel oraz Marcinowi i Wojtkowi menagerom zespołu za emocjonujące spotkanie, za wspólne SPEŁNIENIE MARZENIA !!!!

Fundacja Dlaczego Pomagam przekazuje gorące podziękowania tym, bez których zaangażowania
i wsparcia finansowego nasze spotkanie nie mogłoby się odbyć:

strażakom: Wiesławowi Matusakowi i Krzysztofowi Bogusławskiemu oraz II zmianie PSP,
motocyklistom: Robertowi Miklewiczowi, Januszowi Zielińskiemu, Jackowi Zielińskiemu, Robertowi Karczewskiemu, Ryszardowi Czarneckiemu, Krzysztofowi Gulowi,
naszemu fotografowi i dziennikarzowi Rafałowi Sułkowi
sponsorom:
Z.U.D. Koczergo
PW „CIACH”

Dziękujemy za waszą wrażliwość i wielkie serducha !!!!